RETOURNEREN

U wilt het product retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €15 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@homefurn.nl. Ook kunt u gebruik maken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar u bent hiertoe niet verplicht. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U wilt het product omruilen?

Wanneer u het product in originele staat naar ons retourneert, zullen wij het product omruilen voor het gewenste exemplaar.
Dit kan hetzelfde product zijn, maar het ook een duurder of goedkoper product zijn.

Het product is defect, beschadigd of onvolledig geleverd. Wat nu?

Vaak is het zo dat een product niet defect is, maar er is bijvoorbeeld een uitdaging met het installeren van het product.
Wij raden u aan om de instructies in de handleiding stipt te volgen.

Is uw klacht hiermee niet verholpen? Dan kunt u uiteraard het product gratis omruilen!
Vergeet niet een duidelijke omschrijving van het defect te vermelden bij de retour-aanvraag.